Koppeling met T:MEBLOCKR

Met een koppeling kun je de afspraakmodule van T:MEBLOCKR integreren op je webpagina. Wij hebben hiervoor een extensie gemaakt. Lever ons het script aan en als je knoppen in je huisstijlkleur gestyled wilt hebben ook een css-bestand van T:MEBLOCKR.
Let op: dat je bij T:MEBLOCKR vraagt om de versie waarbij de elementen onder elkaar staan. Anders past het niet in het kader van de webpagina.

Er is geen koppeling met de internet afspraken.