Internet afspraken (internet appointments)

Algemene beschrijving

Maakt je gemeente gebruik van JCC of Qmatic, dan biedt OpenGemeenten een API-koppeling, waardoor bezoekers via de website een afspraak kunnen maken. De look and feel en het gebruiksgemak is geoptimaliseerd ten opzichte van de standaard die JCC en Qmatic aanbieden.

Hoe gebruik ik dit component

Als je gebruik maakt van de koppeling, kun je per product een informatiepagina invullen. Het tabblad dat je moet invullen is beschikbaar bij het paginatype 'product'.